60.000 de fani au sărbătorit promovarea lui Bournemouth



 

**VIDEO** 60.000 de fani au sărbătorit promovarea lui Bournemouth

Fanii lui Bournemouth au avut de așteptat peste 100 de ani pentru a-și vedea favoriții promovați în Premier League și sărbătoarea lor a fost una pe măsură.

Peste 60.000 de suporteri ai formației care și-a asigurat promovarea înainte de ultima etapă au petrecut împreună cu favoriții lor pe străzile din Bournemouth. Jucătorii lui Eddie Howe au făcut turul orașului într-un autobuz descoperit.

"Este un lucru incredibil pentru oamenii din acest oraș. Asta arată cât de mult iubesc fanii această echipă și de câtă susținere se bucură acest club. Suporterii și-au arătat încă o dată devotamentul față de jucători și culori. A fost un sezon senzațional" a declarat antrenorul.

În 1997, clubul Bournemouth a fost plasat în administrare judiciară, iar în 2008 a fost aproape de faliment. Din drepturile TV, formația lui Eddie Howe va primi aproape o sută de milioane de lire sterline (140 de milioane de euro), la care se mai adaugă 20 de milioane de lire sterline (28 de milioane de euro) din activităţile comerciale.

VIDEO

 

Sursa foto: thesun.co.uk

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑