Spiritele se încing înainte de prima semifinală a Ligii Campionilor. Real se va duela cu Juve



 

Juventus va juca în această seară cu deținătoarea trofeului, Real Madrid, iar antrenorii celor două formații speră ca echipele lor să obțină un rezultat pozitiv.

Real Madrid este considerată favorită în duelul cu Juventus din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Chiar și așa, galacticii vor avea o partidă dificilă la Torino.

Proaspăta campioană a Italiei este neînvinsă pe teren propriu în cupele europene în ultimele 12 partide. Meciul din această seară va fi al 17-lea duel direct dintre Juve și Real în cea mai tare competiție intercluburi.

Ultima dată cele două formații s-au întâlnit în sezonul precedent, în faza grupelor. Atunci, partida de la Torino s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar la Madrid, Real s-a impus cu 2-1.

Înainte de partida tur din această seară, ambele formații au și probleme de lot. Juventus nu va putea conta pe trei fotbaliști de bază. Tânăra vedetă Paul Pogba nu s-a refăcut complet după o accidentare, la fel ca și Asamoah și Caceres.

De partea cealaltă, la oaspeți principalele absențe vor fi Karim Benzema și Luka Modric, ambii accidentați.

"Juventus a avut mereu o echipă puternică, în special în cupele europene. Nu ne va fi ușor să câștigăm. Ne dorim foarte mult să îndeplinim un vis. După ce am câștigat Liga Campionilor anul trecut, ne dorim să jucăm și finala din acest sezon", a spus antrenorul Real Madrid Carlo Ancelotti. 

"Așa cum am spus mereu, nimeni nu poate juca perfect, dar vom avea nevoie de multă muncă, atât în apărare, cât și în atac, pentru a face lucruri mari. Nu cred că cele două meciuri dintre Juventus și Real se pot încheia la egalitate, scor 0-0. Suntem obligați să jucăm bine, în special în atac", a declarat tehnicianul Massimiliano Allegri. 

Prima semifinală a Ligii Campionilor, dintre Juventus Torino și Real Madrid, va începe la ora 21:45 și va fi arbitrată de britanicul Martin Atkinson.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑