Stoican a nominalizat posibilii titulari din sezonul viitor. ”Cei care au jucat ultimele 30 de minute cu Celtic”



 

**VIDEO** Stoican a nominalizat posibilii titulari din sezonul viitor. ”Cei care au jucat ultimele 30 de minute cu Celtic”

Stoican își creionează încet-încet formula de echipă pe care o va utiliza în sezonul viitor. Partida cu Stalybridge Celtic l-a edificat în acest sens, dar antrenorul așteaptă și amicalele următoare.

Dinamo a mai câștigat un amical, în cantonamentul din Anglia, 2-1 cu Stalybridge Celtic (DETALII AICI și VIDEO). Roș-albii au avut ceva emoții cu ilustra necunoscută din liga a șasea engleză, dar până la urmă s-au impus.

Antrenorul Flavius Stoican a început partida cu o formulă în care s-au regăsit fotbaliștii utilizați cel mai puâin până acum, abia după pauză fiind utilizate și vedetele.

”Se acumulează o oarecare stare de oboseala, pentru că antrenamentele nu sunt ușoare. Cât despre meci, a fost o diferență între primele 60 de minute și ultimele 30 de minute. Practic, cei care au jucat pe final au prima opțiune la titularizare, dar încă mai sunt meciuri de disputat”, a spus Stoican.

Tehnicianul ”câinilor” le-a transmis băieților că ține și la rezultatele din amicale, dar și faptul că mai au timp pentru a demonstra că merită un loc în garnitura de start.

”Mă bazez pe ei, pentru că știu cât muncesc și cât își doresc să ajungă sus, chiar dacă în mintea mea s-a conturat deja un prim 11”, a conchis Stoican.

Chestionat dacă sunt șanse ca Luchin și Curtean să revină la Dinamo, Flavius Stoican a replicat:
”Orice este posibil!”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑