&FOTO Diego Costa a lăsat vacanța pentru a juca futsal în Kuweit. Gestul l-ar putea enerva pe Mourinho



 

**VIDEO&FOTO** Diego Costa a lăsat vacanța pentru a juca futsal în Kuweit. Gestul l-ar putea enerva pe Mourinho

Cei mai mulți fotbaliști din Premier League își petrec vacanța de vară pe plajă, nu însă și atacantul celor de la Chelsea, Diego Costa, care nu se poate dezlipi de lupta cu adversarii și cu golurile.

Costa a fost în Kuweit pentru a participa la Turneul Al-Roudan, care include 80 de echipe, inclusiv fostul atacant al lui Chelsea Andriy Shevchenko, precum și legenda Barcelonei, Carles Puyol. Internaționalul spaniol a mai jucat și într-un bizar meci de cinci contra cinci în care adversarii erau echipați în costume de luptători sumo.

Fotbalistul lui Chelsea a luat aceste meciuri în serios, nu s-a sfiit să intre în forță la adversari, dar să și marcheze ori de câte ori a avut ocazia.

Această distracție din Kuweit îi poate provoca neplăceri lui Diego Costa, pentru că rămâne de văzut care va fi reacția antrenorului Jose Mourinho. Costa a avut mai multe probleme cu accidentările în sezonul trecut, astfel că a riscat detul de mult prin participarea la aceste partide de fotbal în sală. 

După joc, Costa a îmbrăcat haine arabe și s-a fotografiat cu mai mulți dintre fanii săi. Vacanta atacantului se va termina săptămâna viitoare, când este programată reunirea celor de la Chelsea, pentru amicalele din presezon.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑