Zimbru Chisinau-Dacia 2:1



05 августа 2013

Atacantul rus Serghei Tiganov a marcat un gol de poveste in poarta dacilor. Intr-o alta partida din etapa a doua, Milsami Orhei a invins cu 2 la 1 echipa Dinamo Auto Tiraspol si a urcat pe primul loc in clasament.

 

Zimbru a rezolvat soarta meciului inca din prima repriza. Atacantul rus, Serghei Taganov a dublat avantajul zimbrilor in minutul 30. Zimbru are patru puncte dupa doua etape, in timp ce dacii au acumulat un singur punct. Milsami este liderul Diviziei Nationale, dupa ce a invins astazi in deplasare cu 2 la 1 echipa Dinamo Auto Tiraspol. Gruparea din Orhei a fost condusa cu 1 la 0, insa a revenit prin golurile reusite de Cornel Gheti si Gheorghe Andronic. Surpriza etapei a avut loc ieri, cand nou promovata Veris Chisinau a castigat cu 2 la 1 partida cu campioana Sheriff Tiraspol. Veris a prins aripi dupa aceasta victorie si se gandeste la titlul de campioana.

Sheriff a menajat mai multi titulari in aceasta partida, deoarece miercuri are programat meciul retur cu Dinamo Zagreb din preliminariile Ligii Campionilor. Gruparea tiraspoleana are un singur punct dupa doua etape disputate si ocupa abia locul noua in clasament.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑