Messi a fost rezervă în amicalul cu Bolivia și a marcat la două minute după ce a intrat pe teren



05 сентября 2015

**VIDEO** Messi a fost rezervă în amicalul cu Bolivia și a marcat la două minute după ce a intrat pe teren

Argentina s-a distrat vineri noaptea în amicalul cu Bolivia, vicecampioana mondială câștigând cu 7-0 disputa de la Houston, din Statele Unite. Lionel Messi a fost rezervă în echipa lui Tata Martino și a marcat la două minute după ce a intrat pe teren.

Lavezzi, Sergio Aguero și Messi au reușit câte o dublă, debutantul Angel Correa închizând tabela în minutul 83. Messi a intrat pe teren în minutul 64, iar în minutul 66 a marcat golul de 5-0. După alte nouă minute a mai punctat o dată, pentru 6-0.

E interesant faptul că în momentul în care a intrat pe teren, Messi a primit banderola de la Sergio Romero, portarul Argentinei care fusese căpitan la startul meciului, în absnța decarului Barcelonei din echipa de start.

Argentina a jucat în formula: Sergio Romero - Milton Casco (m.76, Facundo Roncaglia), Gonzalo Rodriguez, Ramiro Funes Mori, Emmanuel Mas - Roberto Pereyra, Matias Kranevitter, Erik Lamela (m.78, Ever Banega) - Ezequiel Lavezzi (m.80, Angel Correa), Sergio Aguero (m.80, Carlos Tevez), Nicolas Gaitan (m.64, Lionel Messi).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑