„Sheriff”, Tiraspol a plecat pe calea aerului în Anglia din timp



 

Delegaţia „Sheriff”, Tiraspol a zburat din timp în Anglia. La Londra campioana Moldovei se va întâlni cu echipa „Totenhem”. Le meciul din etapa a patra a Ligii Europei tiraspolenii au plecat cu două zile înainte la partida cu lidera grupei. 

Delegaţia «Sheriffului” se va afla în Anglia 3 zile. Stafful tehnic al clubului din stânga Nistrului a decis să plece la meciul cu „Totenhăm” cu două zile înainte, nu ca de obicei cu un a.

„Sheriff” a plecat la Londra cu cei mai buni fotbalişti. În echipă nu sunt jucători descalificaţi şi nici accidentaţi. Pentru tehnicianul spaniol al „Sheriffului” Huan Fernando întâlnirea din Anglia va fi deosebită.

Huan Ferrnando, Antrenor, „Sheriff”: «Londra este capitala fotbalistică a lumii. Am activat aproape un an la „Arsenal”, Londra. Fotbalul este pentru Anglia ca o religie Ar fi bine să-l învingem pe „Totehăm” pa stdionul prpopriu. Un egal nu ne convine2.

Sheriffii nu împărtăşesc opinia antrenorului. Ei nu sunt de acord să semneze un acord paşnic cu „Totenhăm”.

Enriche Luvannor, Fotbalist, „Sheriff”: «Nu considerăm că aceasta este o minune. Fotbalul este fotbal. Şi joacă 11 împotriva altor 11. O remiză va fi un rezultat bun pentru noi».


În 3 meciuri din grupă „Totenhăm” a obţinut 3 victorii cu scorul total de 7-0, iar „Sheriff” a înregistrat 2 remize şi o înfrângere. Tiraspolenii au cedat acum două săptămâni în faţa englezilor cu 0-2.

ALEXANDRU BOTNARI, VLAD COROBAN PENTRU COTIDIAN

 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑