Gică Popescu: "Steaua trebuie să fie atentă la fazele fixe!"



 

></p><p><strong>Fostul căpitan al echipei naționale a României și al Barcelonei, Gică Popescu, știe ce îi trebuie Stelei pentru a obține un rezultat bun pe terenul lui FC Basel miercuri, în etapa a patra a Grupei E din UEFA Europa League.</strong></p><p>ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii

Marea greșeală făcută de roș-albaștri în primele trei runde din UCL a fost, în opinia lui Gică Popescu, faptul că echipa lui Reghecampf și-a privit de sus adversarii de un calibru mai mare.

"Steaua trebuie să pornească mai umilă la acest meci, să nu plece cu pieptul înainte, ca până acum, în primele 3 meciuri, cel puțin din punctul de vedere al afirmațiilor. Deocamdată, o echipă din România nu cred că poate avea o atitudine de superioritate față de echipele din Vest. Trebuie să aibă multă încredere, cred că Basel nu e o echipă de nivelul lui Chelsea. Cu o abordare foarte conservatoare, cu mare atenție mai ales la fazele fixe, fiindcă avem mari probleme aici în fotbalul românesc, cred că poate obține cel puțin un rezultat de egalitate.", a declarat Gică Popescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

FC Basel - Steaua se joacă miercuri, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑