„Bătrânii” CFR-ului, pe picior de plecare? Mureșan anunță întinerirea echipei clujene



 

></p><p><strong>Iuliu Mureșan</strong>, președintele lui CFR Cluj, anunță reconstrucția din temelii a echipei din Gruia. În direct la emisiunea „Divizia Locală”, de la Digi 24 Cluj, oficialul „vișiniilor” a dat de înțeles că jucătorii în vârstă ar putea părăsi clubul. Printre cei vizați se află și căpitanul <strong>Cadu</strong>, respectiv fundașii <strong>Ionuț Rada,</strong> <strong>Maftei</strong> sau <strong>Piccolo</strong>.</p><p><em><strong>Oricum o să mai fie schimbări la echipă până la vară, asta e clar. Să facem un nucleu de jucători puţin mai tânăr, pentru că jucătorii cu care am obţinut trofeele deja se gândesc să plece la alte echipe sau unii au ajuns la o vârstă când se pot gândi şi la retragere şi atunci va trebui să primenim lotul în continuare şi apoi să ne stabilizăm", a declarat Iuliu Mureșan.

Președintele echipei clujene a mărturisit că este mulțumit de Petre Grigoraș, antrenor care a reușit să redreseze situația echipei. Totuși, Mureșan a recunoscut că echipa de acum este inferioară valoric celei care a câștigat ultimul titlu de campioană.

"Este adevărat că n-am mai primit goluri, dar nici nu am dat în ultimele etape. Este clar că echipa nu mai e cea din începutul sezonului, când am avut acele probleme. E dificil să te menţii, Steaua a aşteptat 8 ani ca să fie campioană şi să joace în Champions League şi a făcut-o mult mai rău decât noi. O echipă are întotdeauna urcuşuri şi coborâşuri", a mai spus conducătorul CFR-ului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑