Jucătorul de biliard Serghei Crâjanovschi a învins la campionatul mondial juniori „PiraMida liberă”



 

Noul campion mondial la „Piramida liberă” a devenit un jucător moldovean de biliard. Serghei Crâjanovschi a ieşit învingător la campionatul mondial juniori, care a avut loc la Reazani, Rusia. Jucătorul autohton a cucerit cel de-al doilea titlu de campion în cariera sa. Despre aceasta şi alte ştiri din sportul moldovenesc - în grupajul ce urmează.

Serghei Crâjanovschi a muncit 2 ani pentru a urca din nou pe prima treaptă a podiumului. El a obţinut al doilea titlu în oraşul Reazani. În finala turneului „Piramida liberă” Crâjanovschi l-a învins pe rusul Chiril Iurin cu scorul de 6-4. La campionatul mondial Moldova a fost reprezentată de 6 sportivi. 5 dintre ei nu aureşit să repete succesul lui Crâjanovschi. Vladimir Reis a ocupat locul 9.

A noua echipă din campinatul de fotbal „Dinam-Auto” s-a calificat în optimile Cupei Moldovei şi se va confrunta cu „Zimbru”. Deţinătoarea Cupei FC”Tiraspol” se va întâlni cu echipa „Sacsan”, iar „Dacia” cu „Sângerei”, „Sfântul Gheorghe” cu „Academia”, „Rapid” cu „Victoria”, „Milsami” cu „Real-Succes”, „Veris” cu „Costuleni”, iar „Sheriff” cu „Olimpia”. Meciurile sunt programate pentru 25 şi 26 martie, 2014.

În primăvara anului viitoare vor fi desemnaţi şi premianţii campionatului de handbal. Liderele competiţiei naţionale au obţinut victorii categorice. Astfel, „Olimpus”, Chişinău a trecut de „Sportul studenţesc” cu 45-32, iar Universitatea de la Tiraspol a umilito pe „Academia” , scor 59-36.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN

   

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑