Bayern - Arsenal 5-1. ”Tunarii”, la cea mai drastică înfrângere din UCL, aproape eliminați



 

**VIDEO** Bayern - Arsenal 5-1. ”Tunarii”, la cea mai drastică înfrângere din UCL, aproape eliminați

Arsenal a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria clubului în UEFA Champions League. A cedat cu 1-5 în deplasarea de la Bayern şi este aproape eliminată din competiţie.

Bayern a făcut instrucție cu Arsenal, pe Allianz Arena, și este liderul grupei F din UEFA Champions League. Golgheterul nemților, Robert Lewandowski, a avut nevoie de doar 10 minute pentru a deschide scorul în fața ”tunarilor”. Thomas Muller a dublat avantajul gazdelor (29), care au continuat să atace. Chiar înainte de pauză Alaba a mărit avantajul de pe tabelă, cu un șut imparabil pentru Cech (44). În repriza secundă, Guardiola l-a introdus și pe Arjen Robben.

Olandezul a punctat după numai 37 de secunde de la intrare, la prima atingere (55), și a devenit jucătorul care a înscris cel mai rapid gol din istoria lui Bayern din postura de rezervă. Londonezii au reușit golul de onoare prin Olivier Giroud (69), care a trimis mingea în poartă printr-o execuție spectaculoasă.

Învinsă în deplasarea din capitala Angliei, Bayern a mai punctat o dată. Muller a stabilit rezultatul final, 5-1 pentru Arsenal (89). Trupa lui Wenger mai are șanse mici la calificare. Are doar trei puncte, cu șase mai puțin decât Bayern și Olympiacos.

”Tunarii” și-au egalat cea mai drastică înfrângere din istoria UEFA Champions League (un 0-4 cu AC Milan), dar a stabilit recordul de goluri încasate în istoria competiției. A mai primit o singură dată cinci goluri în cupele europene, un 2-5 cu Spartak Moscova, în 1982, dar nu mai încasase niciodată atâtea în Champions League.

1-0 VEZI AICI GOLUL LUI LEWANDOWSKI

2-0 VEZI AICI PRIMUL GOL AL LUI MULLER

3-0 VEZI AICI GOLUL LUI ALABA

4-0 VEZI AICI GOLUL LUI ROBBEN

4-1 VEZI AICI GOLUL LUI GIROUD

5-1 VEZI AICI GOLUL DOI AL LUI MULLER

ECHIPELE

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng (Benatia, 68), Javi Martinez, Alaba - Xabi Alonso - Douglas Costa, Muller, Thiago Alcantara, Coman (Robben, 55) - Lewandowski (Vidal, 71)
Antrenor: Pep Guardiola

Arsenal: Cech - Debuchy, Mertesacker, Gabriel Paulista, Nacho Monreal - Coquelin, Cazorla (Chamers, 87) - Campbell (Gibbs, 59), Ozil, Alexis Sanchez - Giroud (Iwobi, 85)
Antrenor: Arsene Wenger

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑