Barcelona - BATE Borisov 3-0. Catalanii s-au calificat în optimile Ligii



**VIDEO** Barcelona - BATE Borisov 3-0. Catalanii s-au calificat în optimile Ligii

Barcelona şi-a asigurat locul în optimile de finală din UEFA Champions League după doar 4 meciuri disputate în grupă. Pe Camp Nou, catalanii au învins BATE Borisov cu 3-0 şi sunt primii în grupa E, cu 10 puncte.

Barcelona nu a avut probleme în confruntarea de pe Camp Nou cu BATE Borisov. Trupa lui Luis Enrique a avut totuși nevoie de 30 de minute pentru a deschide scorul. Marcatorul a fost brazilianul Neymar. Acesta a fost de asemenea și scorul pauzei.

De notat că formația de pe Camp Nou l-a pierdut pe Rakitic în minutul 20. Mijlocașul care a marcat cele două goluri ale catalanilor în tur s-a accidentat la gambă și a fost înlocuit cu Munir.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

În repriza a doua, brazilianul a pasat decisiv pentru golul secund, înscris de Luis Suarez. Tot Neymar a închis tabela la 3-0 pentru echipa lui Luis Enrique și catalanii sunt calificaţi în optimi cu două meciuri rămase de disputat în grupa E.

Pentru Barcelona urmează meciul cu Villarreal. Ultima repetiţie înainte de El Clasico va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 2 duminică, de la ora 17:00.

ECHIPELE DE START:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Alves, Mascherano, Vermaelen, Adriano - Rakitic (Munir '20), Busquets (Gumbau '76), Iniesta (Bartra '68) - Sergi Roberto, Suarez, Neymar

Antrenor: Luis Enrique

BATE Borisov (4-4-2): Chernik - Polyakov, Gayduchik, Milunovic, Mladenovic - Stasevich, A. Volodko (Nikolic '68), Yablonski, M. Volodko (Rios '78) - Gordeychuk, Mozolevski (Hleb '61)

Antrenor: A. Yermakovich

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑