Rakitic s-a accidentat și este incert pentru "El Clasico". Ce indisponibili are Barcelona



**VIDEO** Rakitic s-a accidentat și este incert pentru

VIDEO Barcelona - BATE Borisov 3-0. Victoria de pe propriul teren în fața trupei din Belarus a adus echipei lui Luis Enrique calificarea în optimile Ligii Campionilor. Antrenorul trupei de pe Camp Nou are însă o nouă problemă: Ivan Rakitic s-a accidentat.

Mijlocașul care a semnat ambele goluri ale catalanilor în partida din tur a rezistat doar 20 de minute pe teren, fiind înlocuit cu Munir, cel care a scos de altfel lovitura de la 11 metri din care Neymar a deschis scorul. Rakitic a suferit o întindere la mușchii gambei și site-ul oficial al Barcelonei anunță că acesta va rata disputa cu Villarreal, programată duminică, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI RAKITIC

Presa din Spania scrie că mijlocașul croat ar urma să stea pe bară aproape o lună și astfel șansele ca el să evolueze în "El Clasico" de pe 21 noiembrie sunt destul de mici. Totul depinde însă de modul în care va merge recuperarea lui Rakitic. Luis Enrique are deja probleme serioase de lot. Șansele ca Messi să revină pe teren în disputa de la Madrid sunt destul de mici, Rafinha este și el accidentat.

"Accidentarea lui Rakitic ne dă peste cap planurile datorită nivelului foate bun la care era și pentru că meciul cu Villarrel va fi acum și mai complicat. Încercăm să-l recuperăm cât mai repede, dar va fi dificil" a declarat Luis Enrique la finalul partidei de pe Camp Nou.

17 meciuri a jucat Rakitic în actualul sezon
2 goluri a marcat mijlocașul croat
1 assist are Rakitic în actuala stagiune

Sursa foto: fcbarcelona.com

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑