Prima noapte de detentie | Karim Benzema a ramas in detentie dupa ce a fost interogat de anchetatori. Primele declaratii in dosarul de santaj



 width=
Karim Benzema a fost retinut ieri dimineata de Politia franceza si si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor. Acesta este acuzat ca, alaturi de Djibril Cisse, l-a santajat pe un coleg din nationala Frantei - Mathieu Valbuena.



Karim Benzema si-a petrecut ultimele 24 de ore in celula, dupa ce procurorii francezi au dispus retinerea acestuia in scandalul de santaj al lui Mathieu Valebuna. 

 

La mai bine de o saptamana de la retinerea lui Djibril Cisse pentru acelasi motiv, lumea fotbalului a avut parte de o veste neplacuta. Internationalul francez, jucator al lui Real Madrid, Karim Benzema a fost luat pe sus de procurori si politisti.

 

Presa franceza scrie ca Benzema si-a petrecut noaptea in detentie, fiind supus unui sir de intrebari de catre anchetatori, dupa ce acestia au ajuns sa aiba indicii cum ca fotbalistul Realului l-a santajat cu un "sex tape" pe Valbuena.

 

Sylvain Cormier, avocatul lui Benzema, a facut primele declaratii la multe ore de la retinere.

 

"Clientul meu nu este parte a acestui dosar, este o greseala. Starea de spirit a lui Karim Benzema e buna, el este foarte calm, pentru ca stie ca e nevinovat. 

 

El a raspuns tuturor intrebarilor si chiar a luat initiativa si le-a transmis judecatorilor ca va raspunde tuturor intrebarilor fara retineri", a spus avocatul jucatorului.

 

Un alt fost international francez acuzat in dosarul de santaj al lui Valbuena este Djibril Cisse, recent retras din fotbalul profesionist.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑