Willian a reușit cel mai frumos gol al serii în UCL! Reușita mijlocaşului, decisivă



**VIDEO** Willian a reușit cel mai frumos gol al serii în UCL! Reușita mijlocaşului, decisivă

VIDEO Chelsea - Dinamo Kiev 2-1. Chelsea a obținut o victorie foarte importantă în UEFA Champions League, după parcursul mult sub așteptări din ultima perioadă.

Miercuri seara, pe Stamford Bridge, londonezii au trecut cu mari emoții de Dinamo Kiev, scor 2-1, după ce oaspeții reușiseră să egaleze. Omul decisiv al lui Chelsea a fost brazilianul Willian, care a reușit de altfel și cel mai frumos gol al serii din UEFA Champions League.

></p><p>În <strong>minutul 83</strong>, fostul jucător al lui <strong>Mircea Lucescu</strong> de la Șahtior a bătut foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri, iar veteranul <strong>Shovkovsky</strong>, ajuns la 40 de ani, nu a putut evita golul.</p><p>Willian este la a treia reușită în UEFA Champions League, după ce a mai punctat în meciurile cu <strong>Porto</strong> (1-2) ș<strong>i Maccabi Tel Aviv</strong> (4-0), tot din lovitură liberă. De la<strong> Cristiano Ronaldo</strong> încoace (2009-2010), niciun alt jucător nu a mai reușit o astfel de performanță în 4 etape.</p><p><span style=Clasamentul grupei G:

></strong></span></p><p><span style=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑