Bayern, o "mașină de goluri" pe teren propriu. Medie fabuloasă pentru echipa lui Pep



**VIDEO** Bayern, o

VIDEO Bayern Munchen - Arsenal 5-1. Învinsă la Londra cu scorul de 0-2, Bayern Munchen nu i-a lăsat nicio șansă lui Arsenal la Munchen. În fața a 70.000 de oameni, echipa lui Guardiola a făcut din nou spectacol și s-a impus cu un categoric 5-1.

Cu 9 puncte după 4 etape, Bayern se află acum la egalitate cu Olympiakos și este foarte aproape de calificarea în optimile UEFA Champions League.

Clasamentul grupei F:

></strong></span></p><p>Pe teren propriu, campioana Germaniei a devenit cu adevărat o forță, iar adversarii sunt incapabili să potolească ofensiva bavarezilor. <strong>În ultimele 5 meciuri de pe teren propriu</strong>, Bayern Munchen are o medie de aproape 5 goluri pe meci: singura partidă în care a înscris de doar 4 ori a fost cea împotriva lui<strong> Koln</strong>, din Bundesliga, încheiată cu scorul de 4-0.</p><p><img src= a intrat în istorie după cele 5 reușite din jocul cu Wolfsburg, pe care le-a izbutit în doar 9 minute.

În UEFA Champions League, Lewandowski a avut nevoie de doar 44 de meciuri pentru a înscrie 27 de goluri, fiind la acest capitol pe locul al treilea, după Van Nistelrooy și Filippo Inzaghi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑