Transferul asteptat de toata lumea! Perez si-a dat acordul, Ronaldo pleaca la finalul sezonului: suma colosala pentru mutare



 width=
Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real Madrid la finalul sezonului. Presa engleză notează că şeicii de la PSG au câştigat prim-planul în lupta cu Manchester United pentru a obţine semnătura starului portughez.

 

 

Potrivit The Sun, PSG a pregătit o ofertă pe care clubul francez o consideră imbatabilă: 100 de milioane de lire sterline (141 milioane de euro).

 

Conform sursei citate, Ronaldo a alimentat puternic zvonurile referitoare la un eventual transfer al său după ce a fost surprins discutând cu Laurent Blanc şi Nasser Al Khelaifi (preşedintele PSG-ului) la finalul meciului dintre Real şi PSG. Tehnicianul grupării franceze a refuzat însă să facă publică discuţia pe care a avut-o cu Ronaldo.

 

Presa spaniolă merge şi mai departe şi dezvăluie că preşedintele Florentino Perez şi Sheikh Al Thani, emirul Qatarului, au ajuns deja la un acord în privinţa transferului lui Ronaldo. 100 de milioane de lire ar urma să-i coste pe cei de la PSG, iar Cristiano li se va alătura din vară.


Sursa: PRO SPORT
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑