Sociedad – Bilbao 2-0. A treia victorie consecutivă pentru gazde în derby-ul basc



 

Real Sociedad a câștigat pentru a treia oară la rând derby-ul Țării Bascilor, jucat împotriva lui Athletic Bilbao.

Oaspeții au avut prima ocazie pe Anoeta, la șutul trimis din lovitură liberă de Laporte, în minutul 16. Real Sociedad a raspuns prin Agirretxe doar șapte minute mai târziu, pentru ca la jumătatea primei reprize, Gurpegi a ratat cea mai mare șansă de gol a lui Bilbao.

Cu două minute înaintea pauzei, echipa lui Arrasate a deschis scorul. Griezmann l-a învins pe Iraizoz cu un șut din afara careului, acesta fiind cel de-al 12-lea gol înscris de francez în acest sezon. Iturraspe a fost aproape de autogol la cinci minute de la reluare. La rândul său, Griezmann putea face 2-0 cu 20 de minute înainte de finalul meciului (71). În prelungiri, Muniain a căutat golul egalizator cu un șut din afara careului.

La ultima fază a meciului, Ruben Pardo a dublat avantajul gazdelor și a stabilit scorul final, după ce arbitrul nu a sancționat hențul mijlocașului basc.

Cu cinci victorii în ultimele cinci etape, Real Sociedad se apropie la un punct de Athletic Bilbao, ocupanta locului 4 în Primera Division

ECHIPELE 

Real Sociedad: Bravo – C. Martinez, Ansotegi, I. Martinez, Jose Angel – Bergara, Pardo – Vela (86 Seferovic), Prietto, Griezmann (79 Castro) – Agirretxe (69 Elustondo). Antrenorul: Jagoba Arrasate. 

Athletic Bilbao: Iraizoz – De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga (60 Iraola) – Itturaspe – Susaeta (81 Toquero), Ander Herrera, Mikel Rico (74 Ibai), Muniain – Aduriz. Antrenor: Ernesto Valverde

   

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑