Imagini din vestiarul Realului. Reacție ciudată a lui Bale la întâlnirea cu Zidane



 

**VIDEO** Imagini din vestiarul Realului. Reacție ciudată a lui Bale la întâlnirea cu Zidane

Zinedine Zidane i-a luat locul lui Rafa Benitez pe banca Realului și cel mai afectat jucător de plecarea tehnicianului de 55 de ani de pe Santiago Bernabeu a fost Gareth Bale. Galezul nu a efectuat marți prima ședintă de pregătire cu Zidane principal, dar a fost prezent în vestiar la primul contact al tehnicianul francez cu echipa și a avut o reacție destul de ciudată.

Jucătorii Realului și-au întâmpinat noul antrenor cu zâmbetul pe buze și fiecare dintre ei s-a ridicat în picioare în momentul în care fostul mijlocaș francez a trecut să-i salute și să le strângă mână. Excepție a făcut galezul Gareth Bale, care a preferat să-l salute pe Zidane stând pe banca. Fostul jucător al lui Tottenham s-a ridicat cu greu în picioare, dar dezamăgirea din ochii săi era destul de vizibilă.

Imaginile apărute nu fac decât să întărească ideea că demiterea lui Benitez nu i-a picat deloc bine lui Bale, care ar putea să-și dorească în curând o altă provocare în carieră. Jurnaliștii din Anglia au scris încă de marți că Manchester United vrea să profite de momentele de derută din tabăra Realului și pregătește o ofertă pentru Gareth Bale.

Britanicii de la The Times anunță că prețul de pornire ar putea fi de 150 de milioane de lire (aproximativ 205 milioane de euro), ceea ce ar însemna ca Bale ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istorie.

Zidane a declarat încă de la prima sa conferință de presă că nu vrea să renunțe însă la Bale și îl va trata pe acesta la fel de bine cum a făcut-o și Benitez. 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑