FC Barcelona va juca cu Athletic Bilbao in finala Cupei Spaniei




FC Barcelona este in finala Cupei Spaniei. Catalanii au invins formatia Villarreal, scor 3 la 1, in meciul retur din semifinale. In ultimul act Barca va da piept cu Athletic Bilbao.

 

FC Barcelona avea avantajul victoriei din prima mansa, scor 3 la 1. Blau-grana a inceput ca din tur returul cu Villarreal. In minutul 3 a inscris Neymar. Gazdele au raspuns pe final de repriza, prin golul lui Dos Santos. 

 

In repriza secunda, Neymar a fost faultat dur de Pina, care a vazut rosu direct. Ramasa in zece oameni, echipa Villarreal a cedat. Suarez si acelasi Neymar au marcat si au completat victoria catalanilor, scor 3 la 1. FC Barcelona va juca in finala Cupei Spaniei, unde o va infrunta pe Athletic Bilbao. Tot aseara, bascii au invins-o pe Espanyol cu 2 la 0. Intre timp, in semifinalele Cupei Frantei a avansat Paris Saint-Germain. Aceasta a batut acasa gruparea AS Monaco, scor 2 la 0. David Luiz si Cavani au asigurat succesul parizienilor. 

 

Bayern Munchen a patruns in sferturile Cupei Germaniei. Bavarezii au dispus acasa de Braunschweig, scor 2 la 0. Alaba a inscris din lovitura libera. 

 

Scorul final a fost stabilit de Goetze, in minutul 57. Bayern Munchen poate cuceri Cupa Germaniei pentru al 3-lea an consecutiv.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑