Cerlincă: ”Nu știam dacă e bine să semnez cu Rapid”. Ce reacție a avut când l-a întâlnit pe Pancu



 

**VIDEO** Cerlincă: ”Nu știam dacă e bine să semnez cu Rapid”. Ce reacție a avut când l-a întâlnit pe Pancu

Andrei Cerlincă, cel mai tânăr transfer al Rapidului din această pauză competițională a povestit pentru Digi Sport cum a ajuns în atenția echipei din Grant.

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid Suceava a jucat împotriva giuleștenilor în Liga a 2-a fiind ales omul meciului. Ca urmare a evoluțiilor sale, fotbalistul a fost sunat în această iarnă de Dinu Gheorghe care i-a propus un contract pentru o perioadă de patru ani și jumătate.

Chiar dacă avea o ofertă financiară mult mai avantajoasă de la CSMS Iași, sportivul de 19 ani a ales echipa alb-vișinie.

”Prima dată nu mi-a venit să cred. A fost un moment incredibil când am jucat contra lor la Suceava în Liga a 2-a. Au venit cu peste 500 de suporteri în deplasare. Am făcut un meci foarte bun atunci, cred că acela a fost momentul în care i-am impresionat. Apoi am mai participat la un trial la Buftea la lotul Under 21, am înscris, cred că și acela a fost un punct de reper”, a spus mijlocașul.

Gaz Metan Mediaș - Rapid se va juca luni, 9 martie, de la ora 20:30, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digistport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai tari faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Fotbalistul a vorbit și despre trăirile pe care le-a avut la primul contact cu gruparea giuleșteană. Cel mai mult s-a atașat de veteranii lotului. Pancu, Săpunaru și Daniel Niculae îl trag deoparte înainte de antrenamente și îi arată cum să stea în teren și cum să atace poarta pentru a ajunge în poziție de finalizare.

”La reunire, am văzut doar 7 jucători, l-am văzut pe Pancu, am rămas uimit, îl văzusem doar la televizor, nu știam ce să cred, nu știam ce să fac dacă să semnez sau nu. La primul antrenament am fost 8 jucători de câmp și trei portari.

Între timp, lucrurile s-au așezat, au venit foarte mulți jucători de valoare, fotbaliști care au jucat în campionate puternice. Este mai greu pentru antrenor să explice pentru atâția străini, dar suntem profesioniști iar fotbalul se înțelege în orice limbă.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑