CR7 a devenit al doilea marcator all-time al lui Real Madrid. Doar Raul îi mai stă în față



 

**VIDEO** CR7 a devenit al doilea marcator all-time al lui Real Madrid. Doar Raul îi mai stă în față

Cristiano Ronaldo a marcat cu Juventus, marți, 5 mai, în turul semifinalelor UEFA Champions League, singurul gol al lui Real Madrid, în înfrângerea cu 1-2 în fața bianconerilor. A fost golul lusitanului cu numărul 76 în UCL, care i-a permis revenirea în fruntea clasamentului golgheterilor all-time în cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

Totodată, a fost golul cu numărul 307 pentru Cristiano Ronaldo la Real Madrid, egalându-l pe legendarul Alfredo Di Stefano pe locul 2 în clasamentul marcatorilor all-time ai grupării ”blanco”. În fața portughezului se mai află doar Raul Gonzalez, cu 323 de reușite.

Acestea n-au fost singurele recorduri stabilite de Cristiano Ronaldo. A fost al 9-lea său gol în semifinalele UEFA Champions League, la mare distanță de Del Piero și Litmannen (5), Lewandowski, Shevchenko, Robben și Zidane (4). Rivalul său, Leo Messi, are doar două.

De asemenea, a fost al patrulea său gol împotriva lui Juventus, egalându-i pe Giggs și Hakan Șukur, ca fotbaliștii cu cele mai multe reușite contra ”Bătrânei Doamne”. Mai mult, al fost al șaselea gol în șase meciuri la rând pentru lusitan împotriva echipelor italiene.

Reușita lui Cristiano, care a venit la capătul unor 80 de secunde de posesie prelungită și la care au contribuit, cu 21 de atingeri, toți jucătorii lui Real Madrid, cu excepția lui Iker Casillas, a fost al 13-lea gol marcat de portughez cu capul în UCL. Doar Fernando Morientes (14) are mai multe în istoria competiției.

Vezi golul cu care CR7 l-a egalat pe Alfredo Di Stefano:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑