20 de pase consecutive și o finalizare cu capul pentru golul la care au participat toți jucătorii Realului



 

**VIDEO** 20 de pase consecutive și o finalizare cu capul pentru golul la care au participat toți jucătorii Realului

VIDEO Juventus - Real 1-2. Primul meci din semifinalele UEFA Champions League a oferit două goluri fabuloase, care pot servi oricând drept material de studiu pentru orice antrenor.

Dacă reușita care a deschis scorul pentru Juventus a venit după 27 de pase consecutive, o adevărată capodoperă, nici madrilenii nu s-au lăsat mai prejos și au oferit un recital din punctul de vedere al construcției.

La faza finalizată cu golul lui Cristiano Ronaldo, care a durat 80 de secunde, au participat toți jucătorii Realului, cu excepția portarului Casillas. Madrilenii au reușit 20 de pase la rând. Autorul golului a participat abia cu ultima atingere, prin care a împins mingea în poartă din apropiere.

Interesant este că în construcție ar fi fost implicat și Casillas, iar seria de pase ar fi durat mai mult, dacă Marcelo nu ar fi dat o pasă imprecisă, care a fost deviată de Tevez cu capul, până la Pepe, omul de la care a început propriu-zis faza golului egalizator. Fără intervenția lui Tevez, ar fi participat toți jucătorii madrilenilor, iar seria de pase ar fi ajuns la 26, cu una mai puțin decât cea de la reușita italienilor.

Acesta a fost al patrulea gol al lui Cristiano Ronaldo în poarta lui Juventus. Portughezul i-a egalat pe Ryan Giggs și Hakan Sukur, jucătorii care au marcat de cele mai multe ori împotriva gruării torineze.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport






Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑