Vasile Maftei a anunțat cu ce echipă a semnat și când pleacă Dan Petrescu de la ASA Târgu Mureș



 

**VIDEO** Vasile Maftei a anunțat cu ce echipă a semnat și când pleacă Dan Petrescu de la ASA Târgu Mureș

Vasile Maftei (34 de ani) n-a fost de acord cu semnarea unui act adițional, propus de conducerea celor de la ASA Târgu Mureș, și a decis să plece, mai ales că nu i-a convenit nici faptul că Dan Petrescu a ales să-și continue activitatea în China.

Maftei, despre care Marius Șumudică susține că a fost cel mai bun fotbalist din pregătire al celor de la ASA Târgu Mureș, a găsit repede o altă echipă, după cum el însuși a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

”Nu mai sunt jucătorul celor de la ASA și deja am semnat cu un nou club. Acesta este FC Voluntari! Am semnat în după-amiaza zilei de luni”, a spus Maftei.

Fundașul a explicat mai apoi cum a decurs despărțirea de gruparea de pe Mureș, dar și cum a ajuns să semnze cu nou promovata, care va evolua pentru început pe Stadionul Dinamo.

”Duminică am primit o veste, nu prea bună, că o parte din banii din drepturile tv a fost blocată iar cei din conducere ne-au propus să semnăm un act adițional prin care eram de acord să primim doar 30% din salariul lunar și diferența să o primim la finalul campionatului. Nu am fost de acord și am decis să plec, mai ales că și la CFR am trecut printr-o situație delicată și nu mai doream complicații.

Cei de la club au fost corecți cu mine, mi-au explicat sincer care este situația. Eu semnasem un contract, care a intrat în vigoare de la 1 iulie și în care era stipulată o clauză că putem pleca oricând liber de contract, dar acum cu acest act adițional prima clauză nu mai era valabilă.

Apoi a contat și faptul că Dan Petrescu va pleca în China. Am vorbit personal cu el și mi-a dat de înțeles că după Supercupă va pleca. Dacă Petrescu nu pleca de la echipă, aș fi rămas și eu, dar așa am zis să-mi văd de drumul meu”, a mai spus Maftei la Digi Sport.

Vasile Maftei a ales să plece de la ASA bazându-se și pe faptul că avea o ofertă deschisă de la gruparea din Voluntari.

”Am avut o înțelegere cu cei de la FC Voluntari înainte de a pleca la ASA Târgu Mureș. Le-am spus celor de acolo că vreau să mă duc la Mureș pentru că mai vreau trofee, dar că, în cazul în care se va întâmpla ceva acolo, voi accepta oferta ilfovenilor. Parcă am avut o presimțire”, a conchis Maftei la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑