Keșeru își negociază cu arabii revenirea la Steaua.  ”Avem nevoie de atacant, jucăm din 3 în 3 zile”



 

**VIDEO** Keșeru își negociază cu arabii revenirea la Steaua.  ”Avem nevoie de atacant, jucăm din 3 în 3 zile”

Steaua este aproape de a-și aduce înapoi golgheterul - Claudiu Keșeru negociază cu șefii de la Al Gharafa posibilitatea revenirii în Ghencea. În acest moment, Mirel Rădoi are doar trei atacanți în lot: Țucudean, Tudorie și Iancu. Pe lista de transferuri a roș-albaștrilor mai sunt Tade și Hamza.

Mirel Rădoi nu știe cu cine va ataca noul sezon. Antrenorul Stelei are la dispoziție trei vârfuri de meserie, Țucudean, Tudorie și Iancu. Niciunul nu l-a convins pe Rădoi, în cantonamentul din Austria, că poate reprezenta o soluție și pentru Liga Campionilor. Pe lista roș-albaștrilor se află ceferistul Gregory Tade, cu 18 goluri sezonul trecut, dar și fostul atacant al Petrolului, Younes Hamza. Cel mai aproape de Steaua este însă Claudiu Keșeru.

”Din toți atacanții de care se discută, oricare e binevenit. Eu cred că mai este nevoie de un atacant, pentru că totuși jucăm din trei în trei zile jocuri foarte multe și foarte importante”, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

Plecat în iarnă la Al Gharafa din postura de golgheter al echipei, Keșeru negociază cu șeicii posibilitatea întoarcerii în România.

”Nu știu dacă va ajunge Keșeru la Steaua, nu pot spune acum dacă va ajunge sau nu. Noi mai suntem în căutarea a câțiva jucători, însă nu pot nominaliza niciun jucător. Nu știu, iar negocierile sunt uneori destul de... greu de purtat și cu rezultate imprevizibile”, a spus și președintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală.

„Vom vedea, ați întrebat dacă atacantul va fi român, dar din păcate nu sunt prea multe opțiuni în România, iar sumele care se cer sunt exagerate”, crede antrenorul Stelei, Mirel Rădoi.

În 48 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul Stelei, Claudiu Keșeru a marcat 28 de goluri. La Al Gharafa, atacantul a înscris de nouă ori în tot atâtea partide de campionat.

„Plec în Qatar şi vedem ce o să fie. Eu vreau să mă întorc la Steaua! Acum să vedem dacă este posibil şi care sunt condiţiile unui împrumut în România", a spus Keșeru, la plecarea din București spre Qatar, la reunirea echipei sale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑