Teixeira, avertizat după transferul la Steaua: ”Nu e titular, trebuie să lupte pentru asta”



Teixeira, avertizat după transferul la Steaua: **”Nu e titular, trebuie să lupte pentru asta”**

Filipe Teixeira a fost avertizat înainte de a semna cu Steaua. „Este o concurenţă foarte mare. În afară de Varela, nu există titulari", a anunţat Helmuth Duckadam.

Portughezul Filipe Teixeira a impresionat la Rapid și Petrolul, dar nu va avea asigurat postul de titular la Steaua. Mijlocașul de 34 de ani este anunțat că trebuie să lupte pentru un loc în primul unsprezece al lui Rădoi.

„Deoarece este un jucător de ultima pasă, un jucător care cred eu că un an mai poate să facă față și sigur va fi concurență foarte mare acolo la mijloc, cu Chipciu, cu Stanciu, Adi Popa”, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Eu nu văd pe nimeni titular, în afară de Varela, poate. În rest nu cred că există un titular”, a mai spus Duckadam.

Teixeira va fi al șaptelea transfer reușit de oficialii roș-albaștrilor, în această vară, după Alcenat, Muniru, Tahar, Mihalcea, Tudorie și Hamroun.

”Dacă mai reușim să-l luăm pe Teixeira și încă un vârf, nu știu care, eu zic că Steaua a făcut achiziții foarte bune”, a mai spus ”Eroul de la Sevilla”.

În decurs de 18 zile, Steaua are programate șase meciuri oficiale: Supercupa cu ASA, disputele din campionat cu Petrolul, Pandurii și CFR Cluj și dubla cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑