Raluca Olaru s-a calificat în optimile probei de dublu-mixt de la Wimbledon. Mergea, eliminat în aceeași probă



 

**Raluca Olaru s-a calificat** în optimile probei de dublu-mixt de la Wimbledon. Mergea, eliminat în aceeași probă

Perechea Raluca Olaru - Michael Venus (România/Noua Zeelandă) s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu mixt de la Wimbledon, învingând în turul doi cuplul Henri Kontinen/Jie Zheng (Finlanda/China), cap de serie 15, scor 6-4, 6-2.

După trei breakuri consecutive în startul disputei, Raluca a fost prima care a reușit să-și facă serviciul. Olaru și partenerul său au câștigat apoi primul set cu 6-4. Perechea Olaru - Venus a fost la controlul disputei și în actul secund - a condus cu 3-1, iar la final, adică după o oră și patru minute, s-a impus cu 6-2. Game-ul decisiv a venit chiar pe serviciul româncei. 

Olaru şi Venus vor întâlni în runda următoare perechea americană Mike Bryan/Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numărul 1.

Premiul pentru calificarea în optimile de finală ale probei de dublu mixt este de 6.000 de lire sterline.

Tot luni, în turul secund al probei de dublu mixt de la Wimbledon, Florin Mergea și olandeza Michaella Krajicek au fost învinși cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2 de perechea Lindstedt/ Medina Garrigues.

Totuși, Florin Mergea nu și-a încheiat socotelile cu turneul de la All England Club. Tot luni, el și-a asigurat, alături de Rohan Bopanna, un loc în sferturile de finală ale probei de dublu masculin, acolo unde a ajuns și Horia Tecău.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑