Moți s-a încăierat cu adversarii și amicalul Ludogorets - Petrolul a fost suspendat înainte de pauză



06 сентября 2013

 

></p><p><span style=UPDATE 20:53: Partida de la Razgrad a fost suspendată după ce patronul lui Ludogorets, împreună cu una dintre gărzile sale de corp, a încercat să-l lovească la vestiare pe Prsio, jucătorul Petrolului eliminat după o altercație cu Moți.

Priso a evoluat în sezonul trecut la ȚSKA Sofia și se pare că a avut la meciul direct o altercație cu cei de la Ludogorets.

Când patronul gazdelor a încercat să ajungă la Priso, au intervenit ceilalți fotbaliști ai Petrolului și astfel spiritele s-au încins și meciul suspendat ulterior.

Petrolul Ploiești a avut programat vineri un amical cu Ludogorets, campioana Bulgariei, la Razgrad.

Meciul a fost întrerupt chiar înaintea pauzei, de incidente între jucătorii celor două formații. Cosmin Moți, românul din defensiva bulgarilor, s-a încăierat cu Priso și Camara, după ce a fost faultat dur de ultimul.

Arbitrul Mihail Iordanov l-a eliminat pe Moți, dar și pe Priso și Camara, însă antrenorii celor două echipe i-au putut înlocui, conform protocolului, pe cei trei trimiși mai devreme la cabine.

Numai că înainte de a face acest lucru cei doi tehnicieni, s-a iscat o bătaie generală între jucătorii celor două formații. Arbitrul a reușit să trimită echipele la vestiare, dar și acolo au continuat violențele. 

În această situație, fotbaliștii Petrolului au decis să nu mai iasă de la cabine pentru repriza a doua și partida a fost suspendată. După prima repriză scorul a fost egal, 0-0.

Cosmin Contra a început disputa de la Razgrad cu formula: Povilas (32 Bornescu) – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Romario Pires, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara. Rezerve: Pecanha – Beţa, Achim, Pavlov, Al. Radu, Al. Ion, De Lucas. Antrenor: Cosmin Contra.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑