Lewis Hamilton a obţinut al cincilea pole position din acest sezon



06 сентября 2014

 

Lewis Hamilton a obţinut pe circuitul de la Monza al cincilea pole position din acest sezon şi primul după o pauză de opt etape. Pilotul echipei Mercedes l-a devansat cu aproape trei zecimi de secundă pe coechipierul său Nico Rosberg, care venea după o serie impresionantă de patru pole-uri consecutive.

Williams şi-a adjudecat a doua linie a grilei de start prin Valtteri Bottas şi Felipe Massa, în timp ce McLaren a completat un top şase dominat de echipe cu motoare Mercedes prin intermediul lui Kevin Magnussen şi Jenson Button.

Cel mai bun pilot fără motor Mercedes a fost Fernando Alonso, care a reuşit să plaseze monopostul Ferrari înaintea rivalilor de la Red Bull Racing, care s-au mulţumit doar cu locurile opt şi, respectiv, nouă. Cel mai lent în ultima parte a fost Sergio Perez, de la Force India, care va pleca de pe 10.

Rusul Daniil Kvyat a ocupat locul 11 în calificări, însă va lua startul doar de pe locul 21 ca urmare a unei penalizării de 10 poziţii pe grila de start pentru utilizarea celui de-al şaselea motor din acest sezon. Cel de-al doilea pilot al Scuderiei Ferrari, Kimi Raikkonen a stabilit al 12-lea timp, dar va pleca de pe 11 după retrogradarea lui Kvyat.

Marele Premiu al Italiei va avea loc duminică cu începere de la ora 15:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑