Steliştii au fost menajaţi de Piţurcă la primul antrenament al naționalei. Au făcut doar alergări ușoare



06 октября 2014

 

**VIDEO** Steliştii au fost menajaţi de Piţurcă la primul antrenament al naționalei. Au făcut doar alergări ușoare

Victor Piturca a susținut deja primul antrenament înainte de dubla cu Ungaria și Finlanda. Mircea Sandu și Anghel Iordănescu l-au supervizat pe selecționer, care i-a menajat pe steliști.

Campionii au făcut doar alergări ușoare, la nici 24 de ore de la meciul de campionat, cu Oțelul. Dintre tricolori, a lipsit motivat doar Tătărușanu. Portarul este ultimul venit, după ce a fost rezervă duminică seară, la meciul Fiorentina - Inter.

"Voie bună, dar și concentrare la primul antrenament al naționalei dinaintea dublei cu Ungaria și Finlanda. 22 de jucători a avut Victor Pițurcă la dispoziție, e adevărat Florin Gardoș a ajuns ceva mai târziu pentru că avionul său a întârziat.", a relatat reporterul Digi Sport, Marian Codirlă.

Vlad Chiricheș a uimit la antrenament cu un gol de zile mari. Criticat după ultimul meci din grupele UEFA Europa League, fundașul de 24 de ani l-a învins cu o execuție perfectă pe Silviu Lung Jr.

Fostul apărător al Stelei este unul dintre cei trei tricolori care poate purta banderola în cele două partide ale naționalei din preliminarii.

"Selecționerul știe foarte bine ce are de făcut, pe cine va pune căpitan, nu mă gândesc la asta, mă gândesc doar la evoluția mea, dacă voi fi în teren să fie foarte bună și în creștere.", a declarat fotbalistul lui Tottenham.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑