Ultimul sezon al lui Ibra în Europa? Unul din giganții MLS a luat deja legătura cu suedezul



06 октября 2015

**Ultimul sezon al lui Ibra în Europa?** Unul din giganții MLS a luat deja legătura cu suedezul

VIDEO PSG - Marseille 2-1. Zlatan Ibrahimovic a adus victoria campioanei Franței în derby-ul cu Olympique Marseille, iar prin dubla de duminică, suedezul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG. Pentru "Ibracadabra", care este dorit în SUA, acesta ar putea fi ultimul sezon în Ligue 1.

De serviciile lui Ibrahimovic (34 de ani) s-a interesat clubul Orlando City, din Major League Soccer - eșalonul de elită din fotbalul nord-american - după cum anunță presa italiană. Acolo mai joacă și brazilianul Kaka, fost câștigător al Balonulului de Aur (2007), iar acționar majoritar este miliardarul Flavio Augusto da Silva, tot din Țara Cafelei.

Informația a apărut la italienii de la Tutto Mercato Web, care au anunțat că americanii l-au contactat deja, iar acesta este ultimul sezon petrecut în Europa de atacantul suedez.

De curând, starul lui PSG a discutat despre posibilitatea de a juca în MLS și a spus că ar fi o experiență minunată. "Dacă semnez cu o echipă vreau ca odată cu venirea mea să apară și rezultatele, altfel mai bine nu mai vin. Vin să câștig trofee, aceasta este slujba mea", spunea Ibrahimovic, în această vară.

107 meciuri și 57 de goluri are Zlatan Ibrahimovic în echipa națională a Suediei, pentru care a debutat în 2001.

Sursa foto: psg.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑