Tricolorii mici caută a treia victorie a grupei în Luxemburg: ”Moral pentru dubla din noiembrie”



06 октября 2015

 

**VIDEO** Tricolorii mici caută a treia victorie a grupei în Luxemburg: ”Moral pentru dubla din noiembrie”

Cu două victorii în trei meciuri, reprezentativa de tineret a României nu are voie să facă paşi greşiţi înaintea dublei din noiembrie, cu Danemarca şi Ţara Galilor. Jucătorii pregătiţi de Cristian Dulca vor juca vineri în Luxemburg, contra celui mai accesibil adversar din grupa de calificare la EURO 2017.

Jucătorii naționalei de tineret speră să reuşească a treia victorie din campania de calificare la EURO 2017 împotriva reprezentativei din Luxemburg. Tricolorii pregătiţi de Cristian Dulca au două victorii în grupă, ambele contra Armeniei, şi un eşec pe teren propriu, cu Bulgaria. Unul dintre cei şase stranieri convocaţi, George Puşcaş, speră la un succes care să ofere linişte echipei înaintea partidelor cu Danemarca şi Ţara Galilor.

„Venim după o victorie de moral, să zic. Am bătut 3-2 în Armenia și sper ca și meciul ăsta să ne dea puțin avans, să luăm cele trei puncte și să fim pregătiți pentru dubla din noiembrie”, a declarat atacantul lui Bari.

„Luxemburg este o echipă care nu a câștigat până acum, a primit multe goluri și eu cred că, sigur, în mod normal, nu ar trebui să avem probleme. Dar este o echipă ordonată, o echipă care are jucători în componență foarte buni”, a spus și Cristi Dulca.

Selecționerul României e de părere că elevii săi au învățat ceva din meciul cu Bulgaria, pierdut la Târgu Mureș cu 2-0.

„Eu cred că a fost un duș rece. Nu credeam că va fi așa repede, dar poate este benefic pentru noi”, a punctat Dulca.

Până la jocul cu Luxemburg, tinerii tricolori vor ţine pumnii naţionalei mari, în jocul cu Finlanda.

„Sper să marcheze Keșeru”, a spus Pușcaș, în timp ce antrenorul său de la naționala U21 a aplaudat faptul că România-Finlanda se va juca, în cele din urmă, cu spectatori:

”E o veste bună. Naționala tot timpul trebuie susținută. Sper să fie un stadion plin și, până la urmă, acest joc să ne aducă calificarea”.

Partida dintre reprezentativele de tineret ale Luxemburgului şi României, va avea loc vineri, la Differdange.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑