Captură de 793 de kg de droguri! Un fotbalist cunoscut riscă până la 15 ani de închisoare



06 октября 2016
foto: prosport.ro
Marcelo Pletsch, fost jucător la Borussia Monchengladbach în perioada 1999-2005, riscă până la 15 ani de închisoare după ce a fost prins când transporta nu mai puţin de 793 de kilograme de marijuana, scrie prosport.ro.
Alături de el au fost arestaţi încă doi bărbaţi, de 39 şi 33 de ani, Marcelo Pletsch este unul dintre foştii fotbalişti care au apucat-o pe căi greşite după ce s-au retras din activitate.
Din dorinaţa de a se îmbogăţi, fostul fundaş brazilian s-a apucat de trafic de droguri.
Fostul "fundaş de fier"al Borussiei Monchengladbach a fost reţinut de poliţie, după ce a fost prins că transporta cu un camion nu mai puţin de 793 de kilograme şi 300 de grame de marijuana. Camionul se afla în proprietatea sa.
Potrivit surse citate, Pletsch s-a retras din activitate în 2011 şi a început o viaţă de fermier în apropiere de graninţa cu Paraguay. Acum, există bănuiala că creşterea porcilor era doar o acoperire pentru adevărata ocupaţie.
Pletsch riscă acum între 5 şi 15 ani de închisoare.

Ajuns la 40 de ani, Pletsch şi-a început cariera la Ceara, a trecut apoi la Oliveira de Frades şi în 1999 a semnat cu Gladbach, unde a jucat până în 2005.
A trecut apoi pe la FC Kaiserslautern, Panionios, Omonia, Vojvodina şi Cascavel - de unde s-a şi retras.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑