Steaua ar putea să mai aducă un atacant. "Normal că mai e nevoie de jucători!"



 

**VIDEO** Steaua ar putea să mai aducă un atacant.

Costel Gâlcă a susținut o amplă conferință de presă înaintea partidei cu Rio Ave, din etapa a patra a grupelor UEFA Europa League (ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1).

Întrebat dacă echipa ar putea să efectueze noi transferuri în vară, din cauza problemelor cu accidentările, antrenorul Stelei a declarat:

"Noi practic jucăm un tur până în decembrie față de celelalte echipe din campionatul românesc, e foarte greu, ați văzut și în Cupa Ligii, și în Cupa României, am băgat alți jucători. Nu știu de aducerea unui alt jucător, altui atacant, ați văzut, accidentarea lui Rusescu a fost destul de...hai să spun de importantă.

Normal că avem nevoie de jucători, de jucători de calitate, pentru că sunt multe competiții, suntem angrenați în toate cele patru competiții și sper să terminăm, să ieșim cu bine din toate", a declarat Gâlcă, vorbind apoi despre returul cu Rio Ave, care va avea loc joi seară, ÎN DIRECT la Digi Sport:

"Pentru noi este un meci foarte important prin prisma faptului că, dacă câștigăm aici, luăm o opțiune importantă pentru primăvara europeană. E o echipă bună pe care am văzut-o și la București și în alte meciuri.

Am văzut-o și în meciul cu Benfica, după opinia mea nu meritau să piardă, au făcut un meci foarte bun, au și marcat cred că un gol valabil din punctul meu de vedere. Cred că va fi un meci foarte disputat. Avem posibilitatea de a lua cele trei puncte și să ne gândim serios la primăvara europeană".

Constantin Gâlcă nu pune pe primul plan câștigarea grupei din Europa League, ci mai degrabă calificarea în faza eliminatorie a competiției: "Chiar dacă suntem primii în grupă, nu suntem favoriți, pentru că meciurile se câștigă pe teren. Și în campionat am demonstrat meci de meci că merităm să fim acolo.

Sper să terminam pe locul 1 când se va termina campionatul și la fel în Europa League, cand se va termina, sa terminăm primii în grupă, de ce nu?".

În acest moment, Steaua nu se poate baza pe Raul Rusescu, accidentat, dar nici pe Gabi Iancu, tot din cauza problemelor medicale. La scurt timp după începerea campionatului, Steaua a renunțat la serviciile lui Valentin Lemnaru, care fusese achiziționat în vară de la U Cluj.

Rio Ave - Steaua se va disputa joi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida va putea fi vizionată în direct și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor putea fi vizionate în timp real pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑