Latovlevici ar putea fi titular cu Rio Ave: "Vom decide joi dacă va juca". 11-le probabil



 

Latovlevici ar putea fi titular cu Rio Ave:

Steaua a plecat în Portugalia cu gândul la victorie! Cu o singură reușita din patru deplasări în cupele europene sezonul acesta, campioana ar putea înregistra al treilea succes în UEFA Europa League.

Echipa lui Costel Gâlcă este lider în grupa J, cu 6 puncte, la egalitate cu Dinamo Kiev și Aalborg, și pornește ca favorită cu Rio Ave. Roș-albaștrii au câștigat și meciul tur (VIDEO).

Constantin Gâlcă a declarat: "Pentru noi e un meci foarte important prin prisma faptului că dacă câștigăm aici luăm o opțiune importantă pentru primăvara europeană. E o echipă bună pe care am văzut-o și la București, și în alte meciuri, am mai spus-o, cu jucători buni".

Helmuth Duckadam crede că elevii lui Gâlcă au un moral mult mai bun după victoria din derby-ul cu Dinamo: "Da, nu doar victoria din derby. Un moral bun ne-a adus și victoria din Cupa României. Suntem angrenați în patru competiții și ne dorim să mergem în continuare în toate cele patru competiții".

Raul Rusescu va fi marele absent al întâlnirii transmise ÎN DIRECT de Digi Sport 1 astăzi, de la ora 22:00. Atacantul a fost supus unei intervenții chirurgicale, după accidentarea de la Târgu Mureș.

În schimb, Latovlevici și-a revenit după accidentare și a făcut deplasarea în Portugalia. Gâlcă va lua abia joi o decizie în privința lui Latovlevici:

"E bine, a făcut antrenamente cu grupul. Mâine (n.r. azi) vom decide dacă va juca". Helmuth Duckadam l-a completat pe tehnicianul echipei: "Rusescu este o pierdere și dorim ca operația să fie un real succes, dar avem jucători care o să marcheze. Keșeru a dovedit-o, Chipciu la fel. Nu contează cine va marca, important e să luăm cele trei puncte, care sunt foarte importante".

Echipa probabilă cu Rio Ave: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă/Bourceanu, Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑