Preşedintele FIFA: Stadionul din Sao Paulo nu va fi gata până la startul turneului final din Brazilia



06 декабря 2013
Foto: www.bethour.com

Stadionul din Sao Paulo, construcţia căruia a provocat moartea a două persoane acum o săptămână, nu va fi gata până la startul turneului final din Brazilia, anunţă preşedintele FIFA, Sepp Blatter. Declaraţia a fost făcută la doar câteva zile după ce organizatorii au anunţat că în luna februaria arena va fi gata pentru a găzdui meciul de deschidere, aşa cum se preconiza iniţial.

"Este din nou o chestiune de încredere că lucrurile vor fi făcute. Pentru moment, nu există un plan B şi singurul lucru pe care FIFA îl poate face este să se roage la Dumnezeu, la Allah, la oricine, ca să nu se mai întâmple accidente în legătură cu Campionatul Mondial", a declarat Sepp Blatter.

FIFA a răspuns şi la preocupările unor echipe privind temperaturile ridicate din timpul Mondialului, având în vedere că în unele oraşe din nord-est acestea se vor ridica la peste 30 de grade Celsius. Astfel, conducerea unor selecţionate a solicitat pauze de apă în timpul meciurilor.

"Acest lucru deja face parte din regulamentul competiţiei. Astfel, dacă arbitrul sau medicul de pe stadion vor considera necesar pentru sănătatea jucătorilor să facă pauze în mod regulat, timp în care fotbaliştii să bea apă, acest lucru se va întâmpla", a precizat secretarul general al FIFA.

Mondialul din Brazilia va avea loc între 12 iunie şi 13 iulie 2014.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑