Rapid a redeschis magazinul oficial. Moldovan: "Poate deveni o sursă importantă de venit"



06 декабря 2013

 

></p><p><strong>Rapid</strong> și-a relansat magazinul oficial de la stadionul <strong>, chiar vineri, în ziua în care antrenorul Viorel Moldovan și-a trimis elevii în vacanța de iarnă.

Tehnicianul alb-vișiniilor așteaptă întăriri serioase în această pauză, spunând că are nevoie de cel puțin șapte jucători de valoare, pentru a putea ataca promovarea cu șanse reale, singurul impediment fiind incertitudinea financiară de la clubul "feroviar".

Moldovan speră ca fan shop-ul să devină o sursă importantă de venituri pentru clubul de lângă Podul Grand. Noul magazin, ai cărui pereţi au fost pictaţi cu însemnele clubului de artistul plastic Nicu Vlăsceanu, va deveni operaţional de săptămâna viitoare.

"Nu am un buget de transferuri deocamdată, pentru pauza din iarnă. Eu, în mare parte, sunt mulţumit de lot, însă pentru a pregăti echipa în vederea promovării este nevoie de întăriri. Eu cred că îmi trebuie 7-8 jucători, acum rămâne de văzut dacă vom găsi resursele necesare pentru transferul lor. Primul meu obiectiv este să promovez echipa în Liga I, apoi bineînţeles că îmi propun ca Rapid să se bată an de an pentru câştigarea campionatului", a declarat, vineri, Viorel Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă.

"Este foarte important pentru un club ca Rapid să aibă astfel de fan-shop-uri de unde suporterii să poată cumpăra produse cu însemenele echipei pe care o iubesc. Sper să avem cât mai multe astfel de fan-shop-uri în întreaga ţară. Afară, cluburile fac încasări mari din aceste produse şi ar fi un lucru excelent să se întâmple la fel şi la noi. Oricum, acest magazin poate deveni o sursă de venit importantă mai ales în situaţia noastră actuală", a adăugat antrenorul Rapidului.

Reunirea lotului rapidist va avea loc pe 15 ianuarie.

Pe 16 decembrie, Viorel Moldovan va pleca la Salonic, împreună cu ceilalți componenți ai Generației de Aur, pentru un meci amical cu Grecia 2004 (DETALII AICI).

VIDEO Conferința lui Viorel Moldovan și a directorului de imagine Lucian Ionescu:

VIDEO Prezentarea magazinului oficial al Rapidului:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑