Deportivo - Sevilla 1-1. Formația de pe El Riazor, neînvinsă de 5 etape în La Liga



06 декабря 2015

**VIDEO** Deportivo - Sevilla 1-1. Formația de pe El Riazor, neînvinsă de 5 etape în La Liga

Sevilla a plecat cu un punct de pe El Riazor la capătul unui meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport. Deportivo a condus la pauză, însă Iborra a egalat cu un sfert de oră înaintea finalului.

Deportivo la Coruna rămâne neînvinsă de 5 etape în Primera Division. În disputa cu Sevilla, Lucas Perez a ratat prima ocazie de gol - Sergio Rico s-a opus deschiderii scorului (14). Tot Lucas Perez l-a păcălit până la urmă pe goalkeeperul advers, la jumătatea reprizei (23). Oaspeții au încercat să reacționeze peste câteva minute, însă Konoplianka nu a găsit poarta, cu o reluare acrobatică (31).

În partea secundă, Krychowiak i-a dat emoții lui Lux, însă nu a schimbat tabela (66). Apoi Lucas Perez a irosit șansa de a face dubla (76), iar ratarea s-a răzbunat imediat. Iborra a înscris golul de 1-1 în minutul 77, din pasa lui Llorente.

S-a terminat egal și Deportivo rămâne printre revelațiile primei părți a campionatului. A pierdut doar de două ori în 14 etape, însă o așteaptă o deplasare de foc - înfruntă liderul Barcelona în runda următoare.

ECHIPELE DE START:

Deportivo (4-4-2): Lux - Juanfran, Alejandro Arribas, Sidnei, Fernando Navarro - Cani (Laure '60), Alex Bergantinos, Pedro Mosquera, Luisinho (Fajr '69) - Oriol Riera (Jonathan Rodriguez '11), Lucas Perez
Antrenor: Victor Sanchez

Sevilla (4-2-3-1): Sergio Rico - Mariano, Rami, Kolodziejczak, Escudero - N'Zonzi (Iborra '71), Krychowiak - Vitolo (Reyes '56), Krohn-Dehli, Konoplyanka (Llorente '56) - Gameiro
Antrenor: Unai Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑