EXCLUSIV Un fost internaţional îl contrazice pe Şumudică: "Play-off-ul va fi incendiar"



06 декабря 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Un fost internaţional îl contrazice pe Şumudică:

Lupta pentru titlu în Liga 1 este foarte echilibrată, iar ply-off-ul se anunţă incendiar, crede Paul Codrea. Fostul internaţional recunoaşte că are şi o favorită, pe Viitorul.

Părerea lui Codrea este diferită de cea a antrenorului liderului, Marius Şumudică. Tehnicianul Astrei susţine că în play-off vor avea loc multe jocuri de culise şi că echipa sa porneşte cu un dezavantaj.

"Când va începe play-off-ul, vă spun sincer că atunci o să-mi fie frică. Mi-e frică pentru că în play-off eu nu am prieteni. Sunt singur! Eu ştiu ce se întâmplă în Belgia, în Cipru, când e play-off. La fel e și-n play-out. Sper să nu-i deștept, dar cred că și-au făcut cărțile. Se mai împrietenesc două-trei formații. Noi suntem singuri", spunea Şumudică, în urmă cu o lună, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Fost jucător la Dinamo, Poli Timişoara sau Rapid, Codrea vede lucrurile altfel.

"Lupta pentru titlu e foarte interesanta, iar faptul că punctele se înjumătăţesc în play-off e ceva inedit şi nu ştim cum vor acţiona echipele. Într-un fel e nedrept să termini campionatul la 10 puncte şi intri în play-off doar cu un avantaj de 5 puncte. Dar dacă ăsta este sistemul, echipele sunt conştiente de asta, trebuie să tragă tare, să pună cât mai multe puncte deoparte şi când intră în play-off să fie pregătite. E un campionat foarte, foarte echilibrat, iar play-off-ul va fi incendiar", a declarat Codrea pentru Digi Sport.

Fostul mijlocaş şi-a ales şi favorita. Îşi doreşte ca Viitorul să aibă câştig de cauză, impresionat de prestaţiile echipei lui Hagi.

"Viitorul e de departe echipa care joacă cel mai frumos fotbal în momentul ăsta în România, cel mai spectaculos. Proiectul e minunat şi ar fi fantastic ca şi alte echipe să-l adopte, deşi nu cred că e posibil, pentru că nimeni nu are nebunia lui Gică Hagi să facă aşa investiţie din bani personali. Îi doresc mult succes", a precizat Codrea.

Chiar dacă Mirel Rădoi nu a convins pe banca Stelei, Paul Codrea este sigur că fostul său coleg de la naţională va reuşi să-şi facă un nume şi ca antrenor.

"Rădoi a riscat, a fost conştient de asta şi a şi declarat-o, dar, până la urmă, era un risc pe care mulţi dintre noi ni l-am fi asumat. Dar în momentul ăsta este conştient că a riscat şi a pierdut. Cu siguranţă, se va pune la punct cu ce are el de făcut, cu licenţele, şi apoi poate deveni un bun antrenor", a explicat Codrea.

În ceea ce priveşte participarea naţionalei României la Euro 2016, Codrea spune că "tricolorii" au şanse să facă o figură frumoasă.

"Naţionala arată destul de bine. Cu siguranţă, lucrurile ar putea fi îmbunătăţite şi mai este suficient timp. Important e să ajungem acolo cu jucătorii apţi, în formă şi să nu aibă parte de surprize neplăcute", a conchis Codrea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑