Simona Halep ataca primul titlu in 2015. Moldoveanul Radu Albot a avut ghinion la o competitie din Australia




Simona Halep ataca primul titlu in 2015. Romanca a invins-o astazi pe jucatoarea rusa Natalia Vihliantseva si s-a calificat in sferturile unui turneu din China. In acelasi timp, moldoveanul Radu Albot a avut ghinion la o competitie din Australia.


La Shenzhen, Halep vrea sa smulga primul trofeu al anului. Astazi, a 3-a jucatoare a lumii a dat piept cu rusoaica Natalia Vihliantseva, numarul 584 in topul feminin. Meciul din optimi a fost unul simplu pentru romanca. Halep a facut repede 4 la 0 in primul set, apoi adversara si-a mai revenit. Simona a castigat, totusi, setul, cu 6 la 2. 

 

Halep a dominat cu autoritate si in partea secunda. Desi a cedat un game pe propriul serviciu, ea a castigat setul cu 6 la 2. Simona s-a calificat in sferturile Shenzhen Open, unde o va intalni pe Aleksandra Krunic, din Serbia. Daca va castiga turneul din China, romanca se va imbogati cu 111 mii de dolari. Tot astazi, in localitatea Happy Valley, din Australia, si-a incheiat evolutia Radu Albot. Tenismanul moldovean a jucat in pereche cu ucraineanul Denis Molchanov, in sferturile unui Challenger. Cei doi au fost invinsi de duetul Viola Zopp, jucatori din Italia si, respectiv, Estonia. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑