Ilie Năstase: "Armata a cerut foarte mulţi bani. Suporterii ar trebui să participe la negocieri"



 

**VIDEO** Ilie Năstase:

Ilie Năstase este de partea lui Gigi Becali în scandalul pe care patronul Stelei îl are cu reprezentanţii Armatei. Fostul număr unu din tenisul mondial a ironizat şi alegerea stemei campioanei şi îi îndeamnă pe fani să ia atitudine.

"Aş pune pe tricoul Stelei chipul lui Gigi Becali, dacă omul tot dă bani. Oricât ar cere, cei din Armată nu prea au dreptul să ceară. Dacă nu era Gigi Becali, Steaua nu mai ajungea aici. S-au cerut foarte mulţi bani şi, de aceea, reprezentanţii Stelei nu s-au mai dus la negocieri. Suporterii ar trebui să meargă la negocieri", a comentat câştigătorul de la Roland Garros la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au semnat cu echipa condusă de Victor Piţurcă, Al Ittihad, şi internaţionalul român va ajunge încă din această iarnă în Arabia Saudită. Năstase anunţă că nu există variante de înlocuire a mijlocaşului de 34 de ani.

"Va fi greu pentru Steaua fără Sânmărtean şi Szukala. Dacă nu transferă ceva acum să omogenizeze lotul pentru retur, va fi greu, nu neapărat pentru campionat, cât pentru cupele europene. Cred că ştie şi antrenorul că Sânmărtean nu poate fi înlocuit. Şi jucătorii ştiu", a adăugat Năstase.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑