Betis - FC Sevilla 0-2. Doua bare, o eliminare şi un penalty ratat



 

**VIDEO** Betis - FC Sevilla 0-2. Doua bare, o eliminare şi un penalty ratat

Sevilla a câştigat pe terenul marii rivale Betis, cu 2-0, în meciul tur din optimile Cupei Regelui. Krohn Dehli a deschis scorul după 13 minute, în urma unei acţiuni personale.

Putea fi 2-0 pentru oaspeţi după 28 de minute dacă Dani Gimenez nu respingea. Sevilla s-a distanţat imediat după pauză, cand Krychowiak a profitat de o eroare uriaşă în defensiva lui Betis.

Gimenez a mai respins o dată în situaţie de unu la unu cu Gameiro, apoi a fost ocrotit de bară la şuturile lui Ever Banega. Betis putea reveni după penalty-ul obţinut de Ceballos, dar Ruben Castro a trimis peste poartă.

Betis a terminat meciul în zece după eliminarea lui N'Diaye. Returul este programat marţea viitoare, în direct la Digi Sport 1, de la ora 23:00.

Betis (4-3-3): Gimenez - Piccini, Pezzella, Figueras, Varela - Portillo (Ceballos 52), Digard, N'Diaye - Petros (Joaquin 36), Van Wolfswinkel, Molina (Castro 69)

Antrenor: P. Mel

Sevilla (4-2-3-1): Soriano - Coke, Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas - Krychowiak, Cristoforo - Vitolo (Reyes 55), Banega, Krohn-Dehli (Konoplyanka 76) - Immobile (Gameiro 64)

Antrenor: U. Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑