Napoli - Torino 2-1. Chiricheş, în afara lotului. Gazdele, la un punct de lider



 

**VIDEO** Napoli - Torino 2-1. Chiricheş, în afara lotului. Gazdele, la un punct de lider

Cu şase victorii din opt meciuri pe teren propriu în Serie A TIM, Napoli a început în forţă şi meciul cu Torino, unul în care Vlad Chiricheş nu a fost nici măcar în lot. Callejon l-a testat primul pe Padelli, apoi a venit şi deschiderea scorului. Insigne a marcat unul dintre golurile etapei în Italia.

După 10 minute, Torino a încercat să dea replica. Cap Quagliarella la centrarea lui Molinaro, însă Reina a respins. După jumătate de oră de joc, oaspeţii au reuşit egalarea. Bruno Peres a obţinut penalty la intervenţia lui Ghoulam şi Quagliarella a transformat cu emoţii.

Napoli a intrat totuşi în avantaj la vestiare. Hamsik a pătruns pe stânga şi a dus scorul la 2-1, cu cinci minute înainte de pauză. Gazdele puteau mări diferenţa în partea secundă. Insigne a nimerit însă bara din lovitură liberă.

Ultima şansă de gol i-a aparţinut lui Mertens, care a tras pe lângă. Napoli - Torino s-a terminat 2-1 şi trupa lui Maurizio Sarri rămâne la un punct de liderul Inter.

Napoli (4-3-3): Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Lopez (Allan 73), Valdifiori, Hamsik (Chalobah 88), Callejon, Higuain, Insigne (Mertens 68)

Antrenor: M. Sarri

Torino (3-5-2): Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Peres (Zappacosta 75), Acquah (Benassi), Vives, Baselli, Molinaro - Quagliarella, Belotti (Lopez 66)

Antrenor: G. Ventura

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑