Everton - Manchester City 2-1. Gazdele, aproape de finala Cupei Ligii



 

**VIDEO** Everton - Manchester City 2-1. Gazdele, aproape de finala Cupei Ligii

Everton visează la prima sa finală de Cupa Ligii Angliei din ultimii 32 de ani după succesul din prima manşă cu Manchester City. Învingatoare cu 2-0 pe terenul lui Everton în meciul din Premier League, trupa lui Manuel Pellegrini a avut şansa de a deschide scorul în minutul 43, dar Aguero a fost blocat de fostul său coleg de la Atletico, Joel Robles.

Două minute mai târziu, gazdele au deschis scorul prin argentinianul Ramiro Funes Mori. City a forţat egalarea în repriza secundă, însă acelaşi Robles a parat şutul lui De Bruyne.

Portarul lui Everton nu a mai avut ce face la contraatacul pornit de City din propriul careu şi finalizat de Jesus Navas. A fost primul gol marcat de spaniol din septembrie 2014 încoace.

Ultimul cuvânt l-a avut, însă, golgheterul lui Everton, Romelu Lukaku, care a adus victoria grupării de pe Merseyside în minutul 78, chiar cu preţul unei accidentări. S-a terminat 2-1 pentru Everton, iar returul este programat pe 27 ianuarie.

Everton (4-2-3-1): Robles - Coleman, Stones, Mori, Baines - Besic, Barry - Deulofeu (Mirallas 67), Barkley, Cleverley (Osman 46) - Lukaku (Kone 81)

Manager: R. Martinez

Manchester City (4-2-3-1): Caballero - Sagna, Otamendi, Mangala (Demichelis 46), Clichy - Toure, Fernandinho - De Bruyne (Fernando 90+1), Silva, Delph (Navas 54) - Aguero

Manager: M. Pellegrini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑