U Cluj – HCM Baia Mare 19-27. Gazdele au rezistat 40 de minute



 

**VIDEO** U Cluj – HCM Baia Mare 19-27. Gazdele au rezistat 40 de minute

HCM Baia Mare a câştigat primul meci din returul Ligii Naţionale. Succesul de pe terenul Universităţii Cluj s-a conturat însă greu, după ce echipa antrenată de Carmen Amariei a dominat primele 40 de minute.

HCM Baia Mare a trăit periculos în primul meci din 2016. Cu doar trei goluri marcate în primele 15 minute, vicecampioana nu i-a opus rezistenţă Clujului, care a condus cu 13-8 la pauză. Cristina Laslo a marcat de patru ori pentru gazde în prima repriză.

Încă zece minute s-au mai aflat în avantaj clujencele, după pauză. Vedetele lui HCM Baia Mare au întors rezultatul şi s-au impus cu 27-19. Croata Katarina Jezic, cu şapte goluri, a fost cea mai bună marcatoare a vicecampioanei. “Echipa adversă a condus, chiar detașat, la pauză. În partea a doua s-a jucat mai serios și rezultatul s-a văzut.”, a spus Aurelian Roșca, antrenorul oaspetelor.

Carmen Amariei crede că elevele sale s-au speriat de avantajul de la pauză: “Cred că a avut o influență negativă, spun eu, scorul de la pauză, pentru că nici nu le-a venit să creadă că conduc cu cinci goluri pe HCM Baia Mare. Din păcate, am făcut și noi niște greșeli copilărești, pentru că suntem o echipă tânără, suntem o echipă în formare.”

Pentru HCM Baia Mare urmează primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, contra franţuzoaicelor de la Fleury Loiret, duminică, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑