Australia Green - Marea Britanie 2-1. Kyrgios a fost omul decisiv!



 

**VIDEO** Australia Green - Marea Britanie 2-1. Kyrgios a fost omul decisiv!

Dispută de foc în grupa B de la Cupa Hopman, între Australia Green și Marea Britanie, scor 2-1.

Nick Kyrgios a ieșit victorios din meciul băieților. El a realizat surpriza și l-a învins pe al doilea jucător al lumii, Andy Murray. Tânărul de 20 de ani a reușit un break în start și și-a adjudecat cu 6-4 primul set.

Mult mai disputat a fost actul secund, care s-a decis la tie-break. I-a revenit tot lui Kyrgios, iar australianul a înregistrat primul succes în fața lui Murray din cinci încercări.

"Este în cea mai bună formă din carieră, arată un tenis grozav. Nu am evoluat rău nici până acum, dar este un jucător de mare clasă. Ştiam care este tactica mea, cum voi juca şi chiar le-am promis unor prieteni că, data viitoare când îl voi avea adversar pe Andy, voi câştiga. Iată că am reuşit", a spus Kyrgios.

A urmat confruntarea dintre Heather Watson și Daria Gavrilova, în care s-au înregistrat numeroase răsturnări de scor. Reprezentanta Australiei a impresionat în tie-break-ul primului set, dar revenirea adversarei nu s-a lăsat mult așteptată. Watson și-a trecut în cont cinci game-uri consecutive și a trimis disputa în set decisiv.

Gavrilova a fost aproape de victorie: a condus cu 5-3, dar a urmat o nouă serie de excepție a britanicei. A dus scorul la 7-5, după aproape 3 ore de joc.

Confruntarea a fost decisă la dublu mixt. Gavrilova și Kyrgios au câștigat primul set la 2, însă britanicii s-au impus apoi cu 7-6 și s-a ajuns în super tie-break. Până la urmă, Australia Green a obținut victoria, 11-9.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑