Rayo - Atletico 1-1. Echipa lui Simeone a trecut pe lângă victorie



**VIDEO** Rayo - Atletico 1-1. Echipa lui Simeone a trecut pe lângă victorie

Penultima clasată în La Liga, Rayo Vallecano a ţinut-o în şah pe Atletico Madrid, în prima manşă din optimile Cupei Regelui, iar duelul de miercuri seara s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipa lui Raţ a marcat prima, în minutul 35, prin fundaşul Nacho Martinez. Cu doar o înfrângere în toate competiţiile, de la începutul lunii octombrie, echipa lui Simeone a restabilit egalitatea în minutul 67. Saul a marcat cu un șut plasat şi nu s-a bucurat în faţa echipei de la care s-a transferat la Atletico.

În minutul 79, Vietto a nimerit bara, iar partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Spaniei se joacă joia viitoare, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 2 și cu faze video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Rayo Vallecano: Juan Carlos - Tito, Nacho, Zhang (Quini 65'), Dorado, Llorente, Bebe (Embarba 78'), Jozabed, Hernandez, Miku (Jonathan 76'), Manucho
Antrenor: P. Jemez

Atletico Madrid: Moya - Gamez, Gimenez, Savic, Siqueira, Kranevitter, Augusto (Vietto 56'), Thomas, Oliver (Saul 56'), Carrasco, Torres (Martinez 76')
Antrenor: D. Simeone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑