Dinamo n-a încheiat campania de transferuri: "Cu siguranță vor mai veni unul sau doi fundași"



07 февраля 2015

 

**VIDEO** Dinamo n-a încheiat campania de transferuri:

Defensiva continuă să fie punctul slab al dinamoviștilor. După ce Dinamo a încasat, în Antalya, 13 goluri în patru meciuri, apararea îi dă bătăi de cap lui Mihai Teja și în Spania. "Câinii" au deja 5 goluri primite în două amicale.

Antrenorul și-a scuzat însă elevii, Lokomotiv Moscova și Legia Varșovia sunt echipe care au evoluat în cupele europene in acest sezon. Chiar dacă i-au adus în ultimele zile pe Lucian Goian și Serginho, "câinii" tot mai așteaptă întăriri în apărare.

"Cu siguranță vor mai veni unul sau doi jucători în zona defensivă. Ricardo Machado poate fi unul dintre ei însă este un jucător interesant nu numai pentru Dinamo" a declarat Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, în cadrul emisiunii "Fotbal Club". 

Atacul, în schimb, este pe placul conducerii din Ștefan cel Mare. Cea mai reușită mutare a fost și cea mai grea de realizat, din cauza negocierilor dure cu Terek Groznâi.

"Îmi place foarte mult de Gicu Grozav. Se vede că are calitate. Nu a jucat în ultimul timp, dar este un jucător foarte foarte bun și sperăm să ne ajute. Avem mare nevoie de un jucător cu calitățile lui pe faza de atac" recunoscut oficialul trupei din Ștefan cel Mare.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑