Lewis Hamilton a câştigând Marele Premiu al Marii Britanii



Foto: ziuanews.ro

Lewis Hamilton a relansat lupta pentru titlu în Formula 1, câştigând Marele Premiu al Marii Britanii, după un abandon al colegului de echipă, Nico Rosberg. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas şi Daniel Ricciardo. Cursa de la Silverstona a fost întreruptă timp de o oră din cauza unui accident suferit de Kimi Raikkonen.

Pilotul lui Ferrari, Kimi Raikkonen a ieşit în decor, iar la revenirea pe circuit a pierdut controlul volanului. Finlandezul s-a izbit de barierele metalice cu o forţă impresionantă şi a fost transportat la centrul medical. Din fericire, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Cursa a fost întreruptă pentru aproximativ o oră, timp în care comisarii au refăcut bariera metalică de protecţie.

După reluarea cursei, Nico Rosberg şi-a păstrat poziţia de lider, dar în cele din urmă a fost nevot să abandoneze din cauza unor defecţiuni la cutia de viteze. De eşecul germanului a profitat nimeni altul decât colegul de echipă a lui Rosberg, Lewis Hamilton, care s-a impus pe circuitul britanic Podiumul a fost completat de finlandezul Valtteri Bottas, care a obţinut cel mai bun rezultat al carierei, şi de australianul Daniel Ricciardo.

În puncte au mai terminat cursa Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kevin Magnussen, Nico Hulkenberg, Daniil Kvyat şi Jean-Eric Vergne.

Aceasta a fost cea de-a cincea victorie a sezonului pentru Hamilton, care s-a apropiat la doar patru puncte de liderul clasamentului general, Nico Rosberg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑