Flavius Stoican se va descurca și fără Bălgrădean: "Trebuie să am încredere în cei care-l vor înlocui"



 

**VIDEO** Flavius Stoican se va descurca și fără Bălgrădean:

Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a oferit un interviu la finalul partidei amicale cu Hearts, pierdută de "câinii alb-roșii" cu 1-2 (DETALII). Dinamo a jucat multă vreme în inferioritate numerică, după eliminarea lui Rus, dar tehnicianul nu e supărat pe elevul său.

"Sunt supărat pentru rezultat, dar în joc am avut situații multe de poartă, ocazii multe de a marca, păcat că n-am reușit să le fruciticăm. În general mă interesează și meciurile amicale, nu-mi place să pierd, dar trebuie să mergem mai departe", a declarat Stoican, care i-a pus la zid pe arbitrii întâlnirii: "Trebuie să învățăm din toate aceste lucruri. Am întâlnit un adversar destul de agresiv, care nu ne-a lăsat în mare parte să ne facem jocul și, mai presus de asta, am avut și un arbitraj mai ostil. Am rămas și în zece oameni, păcat că la meciurile amicale se întâmplă astfel de lucruri. Nu sunt supărat pe Laurențiu, cât sunt supărat pe arbitru".

Despre accidentările de ultim moment din lotul său, Stoican a declarat: "Durimel are o entorsă, nu este ceva foarte grav, sunt convins că va reveni cât mai repede. La Matei nu știu exact diagnosticul, să vedem mâine (n.r. luni). Din moment ce a părăsit terenul imediat, nu putem să spunem că e ceva de neglijat".

Flavius Stoican e sigur că Traian Marc se va ridica la nivelul așteptărilor, în cazul în care portarul Bălgrădean va părăsi echipa (DETALII): "Nu sunt genul de antrenor care să plângă atunci când pleacă un jucător de bază, atâta timp cât lui îi e mai bine. Ca și antrenor, trebuie să am încredere în ceilalți care o să-l înlocuiască pe Bălgrădean, 'Pufi' va rămâne la noi".

În final, antrenorul din Ștefan cel Mare a subliniat importanța celor doi mijlocași decisiv ai echipei, Matei și Lazăr: "Pentru mine, Matei rămâne unul dintre cei mai buni jucători ai noștri, alături de Lazăr. Prezența lor pe teren este de bun augur pentru mine și pentru suporteri. Și astăzi au făcut diferența, au făcut spectacol, păcat că n-au reușit să marcheze!".

Hearts, echipă de liga a doua din Scoția, a retrogradat la finalul sezonului trecut, după ce a acumulat doar 13 puncte în 33 de etape.

Echipa de start a lui Dinamo în acest amical a fost:

T. Marc - L. Rus, Durimel, Ad. Popa II, Fai – Boubacar, Bărboianu, Elton - C. Matei, Bilinski, V. Lazăr. Aproximativ 10 fani au venit la partida lui Dinamo din Anglia și au afișat un banner cu mesajul: "Moartea vine pentru fiecare / Numai Dinamo nu moare!".

 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑